top of page

Al ruim voor mijn opleiding tot interieurvormgever was ik bezig met creëren in de meest brede zin van het woord.  Vanaf 2009 heb ik me vooral toegelegd op het schilderen in olieverf.

Ik ben autodidact maar heb de klassieke schildertechniek intensief bestudeerd. Daarnaast heb ik masterclasses gevolgd bij o.a. Kees Bom, Paul van Ernich en Doet Boersma.

Na jaren stillevens en portretten te hebben geschilderd, ligt mijn focus nu op landschappen en in het bijzonder 'skycapes'. De magie van wolken, luchten en weerspiegelingen in al hun diversiteit en schoonheid en wat dat bij je losmaakt, is wat mij boeit. In mijn ogen is het een aparte wereld waarin je mag wegdromen, zoals je als kind graag deed. Het kind zie je dan ook vaak terug in mijn werk. De wolken lijken een eigen identiteit te hebben, soms realistisch, dan weer abstract. Met gevoel voor sfeer probeer ik de composities vast te leggen.

Naast schilderijen maak ik ook kleine bronzen beelden. Het zijn intieme en herkenbare portretten.

In 2022 heb ik Galerie Muiden opgericht. Het is een podium voor kunst en kunstenaars waarbij de aandacht uitgaat naar het tonen van de schoonheid van het leven. Met wisselende exposities biedt de galerie telkens weer wat nieuws.

Mijn werk behoort tot de vaste collectie van Galerie Muiden. 

Over mij

bottom of page