KUNSTCOLLECTIEF DIVERSITY
4 augustus t/m 11 september 2022

poster expositie Diversity.jpg

Kunst, gedreven bezig zijn, elkaar inspireren, gezamenlijke projecten, veel gezelligheid en een hechte band zijn de verbindende factoren.

Het collectief bestaat uit 10 kunstenaars met uiteenlopende disciplines en stijlen. Vanwege deze veelzijdigheid is voor de naam Diversity gekozen.

 

Er is werk te zien van:

Adri Langbroek (schilder), André te Dorsthorst (keramist), Benjo Hooijschuur (keramist), Heleen Posthumus (schilder), Inge Zwolle (schilder), Jeanne te Dorsthorst (keramist), Jetty van Well (schilder), Jo Huijsman (textielkunstenaar), Martha Hooijschuur (keramist) en Vincent Geels (schilder).

Foto expositie Diversity collage.jpg

OPENINGSEXPOSITIE:
KEES & DE KLAS

11 juni t/m 23 juli 2022

do, vr en za 12-17 uur

Met de openingsexpositie van Galerie Muiden bijt Kees Blom het spits af. Zijn prachtige realistische werk is te vinden in binnen en buitenland. Als docent van zijn eigen academie inspireert hij menig schilder en de werken van de meester en zijn klas zullen vanaf 11 juni in Muiden te bewonderen zijn.

poster-kunstroute-Muiden-14-en-15-mei-2022-724x1024_edited.jpg

KUNSTROUTE 2022

14 en 15 mei

Het Kunstcollectief Muiden/Muiderberg organiseert weer een kunstroute die dit keer wordt gehouden in Muiden.

Naast het aanbod van de leden van het Kunstcollectief zal er ook werk zijn van gastkunstenaars. 

Galerie Muiden heeft haar expositieruimte aangeboden en dit biedt je meteen de gelegenheid om vóór de officiële opening van de galerie alvast eens binnen te kijken.

 

Kunstenaars: Daniëlle Regout fotografie, Stefanie Beijen schilderijen en Elly de Ridder sculpturen.